Welkom bij ons Slowaaks vertaalbureau

Sinds Slowakije lid is van de Europese Unie zijn de culturele en handelsbetrekkingen met West-Europa geïntensiveerd. Nu het land ook is toegetreden tot de Eurozone staat niets de verdere ontwikkeling van de contacten meer in de weg. Ons Slowaaks
vertaalbureau speelt daarbij een bescheiden maar niet onbelangrijke rol, door de communicatie tussen Slowakije, Nederland en andere West-Europese landen te helpen stroomlijnen.

Snelle service
Wij nemen iedere telefonische of digitale aanvraag voor een vertaling Slowaaks direct in behandeling en laten u binnen twee uur weten wat de mogelijkheden zijn. Bij spoedopdrachten werken wij ook 's avonds en in het weekeinde door.
Authentieke vertalingen
Uw vertaling vanuit of naar het Slowaaks wordt vanzelfsprekend gemaakt door een native speaker met kennis van uw sector. Hij of zij treedt zo nodig in overleg met uw eigen vakspecialisten om een professionele vertaling te kunnen waarborgen. De aandacht gaat daarbij met name uit naar stijl en sectorspecifieke terminologie.
Bepaal uw eigen tarief
Het Slowaaks vertaalbureau biedt de keuze uit drie tarieven, afhankelijk van de gewenste leverdatum. Heeft uw opdracht geen grote spoed, dan kunt u aanzienlijk op de kosten besparen en bent u toch verzekerd van een hoogwaardige en betrouwbare vertaling.