Welkom bij ons Pools vertaalbureau
Betrouwbare kwaliteit, integere vertalers

Bent u op zoek naar een vertaler Pools die een betrouwbare vertaling van uw document kan leveren vanuit of in het Pools? Dan nodigen wij u uit gebruik te maken van de diensten van ons Pools vertaalbureau. Wij staan in voor een hoogwaardige vertaling en een bijzonder efficiënte dienstverlening.

Professionele kwaliteit
Onze vertalers hebben uitgebreide ervaring met opdrachten voor klanten in zeer uiteenlopende sectoren. Zij zorgen - zo nodig in overleg met specialisten van de opdrachtgever - voor een effectieve vertaling die is afgestemd op het beoogde doel en lezerspubliek.

Efficiënte service
Al onze procedures zijn erop gericht het vertaalproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Uw aanvraag wordt direct in behandeling genomen, wij bieden u een keuze uit drie leverdata met bijbehorende tarieven en onze projectmanagers houden u tijdens het vertaalproces op de hoogte van de vorderingen.

Onze klanten

Wij hebben tal van tevreden klanten in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector, variŽrend van advocatenkantoren tot installatiebedrijven en ontwerpbureaus.